Tipsarkiv

Viser tips for perioden 14.02.2017 til 20.02.2017

V5 Leangen

Jomar Blekkan

Tips til Leangen av Jomar Blekkan: I V5-spillet velger jeg en bankerfri løsning på det største forslaget, men et godt bankeralternativ kan finnes i travrittet, V5A-1.

Les mer

V65 Leangen

Jomar Blekkan

Tips til Leangen av Jomar Blekkan: En hest som har vunnet fire av seks starter har en topp sjanse til å vinne igjen. Jeg har latt meg imponere stort av hva han har vist i det siste.

Les mer

Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

- Jer har problemer med å finne en banker i mandagens V4 på Vincennes. Derimot tror jeg på en duell mellom 8 Charly Du Noyer og 6 Carat Williams i V4-3. 

Les mer

Bergsåker - 19.02.2017 (2)

V5 Bergsåker

Dagens Spel

Tips til Bergsåker av Dagens Spel: En hest som årsdebuterer, men som avsluttet fjoråret i kjempeform og med to strake seirer får full tillit allerede i årsdebuten.

Les mer

V4 Bergsåker

Dagens Spel

Tips til Bergsåker av Dagens Spel: Sist var hesten knallgod på en V75-lørdag. Det er helt annen motstand nå, og dessuten setter superkusk Ulf Ohlsson seg i sulkyen.

Les mer

Örebro - 19.02.2017 (1)

V64 Örebro

Dagens Spel

Tips til Örebro av Dagens Spel: Fem ganger på tolv starter har holdepunktet vårt vunnet. Nå har han en skreddersydd oppgave, og det ligger an til tet hele veien.

Les mer

Harstad Travpark - 19.02.2017 (2)

V5 Harstad

Jan Martin Bjerring

Tips til Harstad av Jan Martin Bjerring: I V5 stoler jeg på en hest som for alvor er på vei mot formen, og er han på topp, så taper han ikke V5-innledningen.

Les mer

V65 Harstad

Jan Martin Bjerring

Tips til Harstad av Jan Martin Bjerring: En hest som vant 11 av 21 starter ifjor ser ut til å gå mot en ny topp sesong i år. Jeg tror hesten har en topp sjanse til å lede hele veien i V65-1.

Les mer

Brousse igjen

#

Kai Johansen

V75 Biri: En av vinterens store slagere i norsk travsport, 11 Emir La Brousse, har imponert meg så mye at jeg lar ham få full tillit i V75-finale - selv fra bakspor. Ellers er løpene åpne, så her kan det bli store penger.

Les mer

V5 Biri

Andre Henning Stensen

Tips til I V5-spillet stoler jeg på at utstyret holder for min banker. To ganger på rad har hesten sparket av seg en sko og gått glipp av sannsynlige seirer. Nå tror jeg revansjen kommer.

Les mer

V75 Biri

Andre Henning Stensen

Tips til Biri av Andre Henning Stensen: Jeg har valgt to bankere i V75-omgangen på min hjemmebane. Begge står i bakspor, men jeg synes begge møter hester de bør slå.

Les mer

V5 Axevalla

Dagens Spel

Tips til Axevalla av Dagens Spel: Når en av verdens beste hester stiller til start i årsdebut, så finner vi ingen som helst grunn til å gardere. Han vinner direkte og setter standarden for en ny topp sesong.

Les mer

V65 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: En sterk hest som liker å konkurrere i montè får full tillit i en ellers vrien omgang på Sveriges hovedbane. Han blir meget vrien å stå imot.

Les mer

V64 Kalmar

Dagens Spel

Tips til Kalmar av Dagens Spel: En hest som har siktet innstilt på teten og som neppe lar seg slå derfra får tillig som V64-anker på banen i Syd-Sverige fredag kveld.

Les mer

V4 Cagnes-Sur-Mer

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Cagnes-Sur-Mer av Jean-Baptiste Lechat: Til tross for at det ofte er enklere å finne gode spill på Cagnes-Sur-Mer, synes jeg fredagens V4 er av det vanskelige slaget.

Les mer

V5 Jarlsberg

Eirik Høitomt

Tips til Jarlsberg av Eirik Høitomt: Ei hoppe som har blitt hardt matchet i det siste og som står meget interessant til i kveld har en topp sjanse til å få en etterlengtet seier.

Les mer

V65 Jarlsberg

Eirik Høitomt

Tips til Jarlsberg av Eirik Høitomt: Jeg har blinket ut to kaldblodsbankere på min hjemmebane fredag kveld. Den ene har jeg sett i trening. Den andre er mye enklere ute enn på lenge.

Les mer

V4 Bjerke

Kai Johansen

Tips til Bjerke av Kai Johansen: Jeg står på samme banker i V4 som i V5. Hesten jeg tror på møter helt riktig motstand og er i rivende utvikling.

Les mer

V5 Bjerke

Kai Johansen

Tips til Bjerke av Kai Johansen: En hest som er i sitt livs form og som møter billig motstand bør ha en topp sjanse til å ta seg av konkurrentene i V5A-2. Hesten kan vinne både fra tet og fra rygg.

Les mer

Pluss på Petter

#

Kai Johansen

V5 Bjerke: Jeg gir 5 Vetle Petter i 4. løp/V4-4/V5A-2 et stort pluss i margen for innsatsen sist. Hesten imponerte såpass at jeg tror han vinner igjen.

Les mer

V64 Åby

Dagens Spel

Tips til Åby av Dagens Spel: Sist vant hoppa på imponerende vis i ny regi. Vi gir henne ubetinget tillit påny - selv om bakspor er et minus.

Les mer

V5 Bergen

Svein Ove Wassberg

Tips til Bergen av Svein Ove Wassberg: Jeg står på samme banker i V5 som i V65. Hesten jeg tror på har vunnet to av tre starter så langt i år og har perfekte forutsetninger denne gangen.

Les mer

V65 Bergen

Svein Ove Wassberg

Tips til Bergen av Svein Ove Wassberg: Jeg synes to hester står svært riktig til i hvert sitt oppgjør. Begge får full tillit som V65-banker.

Les mer

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Vincennes av Jean-Baptiste Lechat: - Jeg tror 2 Calizza Boko er en sikker vinner i V4-3. De tre øvrige løpene er meget åpne og har mange vinnerkandidater.

Les mer

V4 Meydan

Erika Rasmussen

Tips til Meydan av Erika Rasmussen: Dagens V4-omgang kan vise seg å bli utfordrende. Bankeren kommer i V4-1; en toppsprinter som vant sist og bør gjøre det igjen.

Les mer

V5 Bjerke

Kai Johansen

Tips til Bjerke av Kai Johansen: I V5 velger jeg en bankerfri variant. Jeg synes to hester skiller seg ut i tre av oppgjørene.

Les mer

V76 Bjerke

Kai Johansen

Tips til Bjerke av Kai Johansen: Jeg likte godt en hest som debuterte for Frode Hamre sist. Hesten vant og virket å ha mye spart. Jeg tror han legger på til to strake.

Les mer

Sopranos imponerer

#

Kai Johansen

V76 Bjerke: En hest som debuterte i Frode Hamre-farger sist får full tillit igjen. Jeg har stor tro på at han legger på til to strake.

Les mer

V4 Axevalla

Dagens Spel

Tips til Axevalla av Dagens Spel: Motstanden skremmer ikke, og selv om distansen kanskje ikke er optimal, så skal hesten vi stoler på ha en topp vinnersjanse.

Les mer

V4 Eskilstuna

Dagens Spel

Tips til Eskilstuna av Dagens Spel: To ganger på rad har vår banker tapt, men før det imponerte han i to strake seiersløp. Tilbake på det nivået har han en topp mulighet.

Les mer

V64 Bergsåker

Dagens Spel

Tips til Bersåker av Dagens Spel: En klassehest som har tent til i regi Robert Bergh årsdebuterer med flotte treningsrapporter. Vi tror hesten vinner og innfrir som V64-banker.

Les mer

V5 Momarken

Per Oleg Midtfjeld

Tips til Momarken av Per Oleg Midtfjeld: En hest som har vært god mot tøff V75-motstand i det siste har en skreddersydd oppgave. Jeg tror han har en god sjanse til å forsvare sporet, og i så fall tror jeg løpet er kjørt.

Les mer

V65 Momarken

Per Oleg Midtfjeld

Tips til Momarken av Per Oleg Midtfjeld: Jeg har blinket ut tre holdepunkter. Den første har vunnet lett to ganger på rad. Den andre har en meget billig oppgave, mens den tredjke har vært god i V75 den siste tiden.

Les mer

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

V4 til Vincennes av Jean-Baptiste Lechat: V4 tirsdag er av det krevende slaget. Jeg kan ikke finne noe sikkert spill, og tror at utbetalingen blir høy.

Les mer

Neste mulige spill:

V76
V65
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.