Tipsarkiv

Viser tips for perioden 18.07.2017 til 24.07.2017

V5 Mantorp

Dagens Spel

Tips til mantorp av Dagens Spel: Ei hoppe som vant tre løp ifjor og som er på riktgi vei i ny regi bør ha en topp mulighet denne gangen.

Les mer

V4 Mantorp

Dagens Spel

Tips til Mantorp av Dagens Spel: En hest som aldri har tapt på sprint har en topp mulighet igjen. Sporet kunne knapt vært bedre.

Les mer

V64 Rättvik

Dagens Spel

Tips til Rättvik av Dagens Spel: En svært vrien rebus skal løses, og her oser det høy utbetaling. Vi stoler på en hest som tross et trangt startspor skiller seg ut som holdepunkt.

Les mer

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Jomar Blekkan blir mitt holdepunkt også i V5. I V5-4 kjører han formsterke Pave Faks som har levert flere fine løp i Sverige i sommer. 

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Jomar Blekkan vant to løp forrige løpsdag. Nå kjører den mangeårige Leangen-championen min banker, samt flere andre hester med god vinnersjanse. 

Les mer

V5 BJERKE

Pål Solheim

DREAM PRINCESS blir bankeren Til dagens lunsjløp spiller jeg 4 DREAM PRINCESS alene på mitt tipsforslag. Hun er i storform, har et fint startspor og møter overkommelig motstand. Forøvrig synes jeg den tredje avdelingen ser meget åpen ut på forhånd, der...

Les mer

Axevalla - 23.07.2017 (2)

V4 Axevalla

Dagens Spel

Tips til Axevalla av Dagens Spel: En hest som imponerte stort i debuten og som nærmest lekte hjem seieren får full tillit igjen. Det virket å være mye spart sist.

Les mer

V75 Axevalla

Dagens Spel

Tips til Axevalla av Dagens Spel: Ei råsterk hoppe som har tapt kun en eneste gang blir det klare holdepunktet i en ellers meget spennende V75-omgang.

Les mer

Biri Travbane - 23.07.2017 (3)

Er det dags?

#

Joar Lysaker

V65-Biri Tips til Biri, av Joar Lysaker: Ja, vi tror det kan vise seg å bli slik på Biri søndag. Det som ser ut til å bli tredjefavoritten, 2 W.J. Eminent Bergen (V65-4/V5-1), har spart opp til og har forutsetninger for årets første seier. Støttebanker...

Les mer

V5 Biri

Joar Lysaker

Tips til Biri, av Joar Lysaker: Vi opererer med de samme bankerne i V5 som i V65, altså 2 W.J. Eminent Bergen (V5-1) og 2 My Carisma (V5-3) og garderer bredt i de to avsluttende avdelingene.

Les mer

V65 Biri

Joar Lysaker

Tips til Biri, av Joar Lysaker: En hest som har spart opp til det, gir vi bankerverdighet på Biri søndag. Det som ser ut til å bli tredjefavoritten i V65-4/V5-1,  W.J. Eminent Bergen, har spart opp til og har forutsetninger for årets første seier....

Les mer

V5 Axevalla

Dagens Spel

Tips til Axevalla av Dagens Spel: En ungheststjerne som har vunnet både Svenskt Travkriterium og Svenskt Travderby har fått løp i kroppen og blir meget tøff å stå imot.

Les mer

V4 Sørlandet

Frode Gjesdal

V4-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Det kan bli Rennesvik-show de luxe i de fire V4-løpene. Har to vinnersjanser i Tekno Jerken og Forever Peace i tillegg til bankeren U.S. Male E.P..

Les mer

V5 Sørlandet

Frode Gjesdal

V5-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Et herlig 3-årsløp venter oss i V5-2. Ulsrud Tea får bankertilliten i NM for hopper. 

Les mer

V75 Sørlandet

Frode Gjesdal

V75-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Det er to herlige NM-løp som venter publikum på Sørlandet lørdag. Ulsrud Tea blir klar favoritt blant hoppene, mens det blir jevnere i den åpne klassen. 

Les mer

Revansje fra ifjor

#

Lars Anvar Kolle

Gulljackpot V75: Jeg tror 9 Ulsrud Tea får revansje for fjorårets NM-tap mot 10 Åsrud Vilja. Ulsrud Tea blir den ene av mine bankere. Den andre er ei hoppe som feilet bort en god plassering og sterk tid sist.

Les mer

V65 Dannero

Dagens Spel

Tips til Dannero av Dagens Spel: En hest som er i sitt livs form og som tåler å gjøre endel grovjobb selv er fredagens beste bankerbud. Han møter hester han bør slå.

Les mer

V64 Axevalla

Dagens Spel

Tips til Axevalla av Dagens Spel: Hele fire runder skal traves i løpet hvor vi finner vår banker. Hesten vi tror på er råsterk og bør ha en solid sjanse til å knuse alle på rå styrke.

Les mer

V4 Sørlandet

Frode Gjesdal

V4-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Moren var toer bak selveste Järvsöfaks i Derby, og storebroren Åsajerven var elitehest og er far til kaldblodsdronninga Lannem Silje. Bankeren min Åsaspiken har genene i orden. 

Les mer

V5 Sørlandet

Frode Gjesdal

V5-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Flere interessante spilleløp innenfor V5-rammen, og jeg sparte bankeren til slutt. 

Les mer

V65 Sørlandet

Frode Gjesdal

V65-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Sprintløp med voltestart i hurtigklassen er en sjeldenhet, men et artig innslag under sommertravet på Sørlandet. Jeg finner hovedbankeren i det løpet.   

Les mer

V4 Øvrevoll Galopp

Morten Friis

Tips til Øvrevoll av Morten Friis: Dagens V4-runde på Øvrevoll er på papiret en blanding av lettløste og vriene spilleløp. Vi prøver oss med to bankere og satser på at «smellen» kommer i et av de andre to oppgjørene.

Les mer

V65 Øvrevoll Galopp

Morten Friis

Tips til Øvrevoll av Morten Friis: Det har ikke vært lett å være V65-spiller på landets eneste galoppbane i år. Sist klarte ingen å prikke inn seks rette, noe som medfører at det er jackpot med drøye 350 000 kroner ekstra i sekserpotten.

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

Rydens Maya på gang Torsdagens lunsjløp kan by på noen utfordrende løp spillemessig og jeg går for en frisk banker i  6 RYDENS MAYA. Den 5årige hoppa vant 5 løp i fjor og er på gang nå.

Les mer

V5 Bergen

Frode Gjesdal

V5-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Very Esterel inngår også i V5-spillet, og blir dermed min banker. 4-årige Lustra Ida (V5-4) er også et solid bankeralternativ.

Les mer

V65 Bergen

Frode Gjesdal

V65-tips til Bergen av Frode Gjesdal: Tre gode bankeralternativer i dag. Både Aslan Olympic (V65-1) og Super Strong (V65-6) har solide vinnersjanser, men formsterke Very Esterel (V65-5) virker sikker som banken for tiden og får tilliten. 

Les mer

V4 Karlshamn

Dagens Spel

Tips til Karlshamn av Dagens Spel: Vi stoler på en hest som kan ha gått mye fram med løp i kroppen. Fra bra spor bør det bli en prima reise, og vi tror på topp sjanse.

Les mer

V5 Karlshamn

Dagens Spel

Tips til Karlshamn av Dagens Spel: Ei hoppe som elsker sprint og som nå er tilbake etter en liten pause har en topp sjanse til å komme seg tidlig til tet. Da tror vi løpet er kjørt.

Les mer

V4 Karlshamn

Dagens Spel

Tips til Karlshamn av Dagens Spel: To enkle seirer gjør at vi ikke nøler med å bankerlansere ei hoppe som står nydelig til mot passende motstand.

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

Bankern i siste avdeling Til kveldens V5 løp velger jeg å spille banker på 3 års-debutanten 1 AMAZING CASE i den siste V5 avdelingen. Forøvrig er det flotte og åpne spilleløp som kan by på noen overraskelser.

Les mer

V76 Bjerke

Pål Solheim

Flotte spilleløp Onsdagens V76 løp er av høy kvalitet og flere av løpene holder lørdagsnivå. Min banker for dagen blir 6 KAJSA NOSTO i den første V76 avdelingen. Dette er en flott 4års hoppe som det blir spennende å følge utover høsten.

Les mer

Junior i fokus

#

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg tror Magnus Teien Gundersen får en topp onsdag, for jeg tror han kusker to sikre V76-bankere. Begge mine holdepunkter møter helt riktig motstand.

Les mer

V5 Bollnäs

Dagens Spel

V5-tips til Bollnäs av Dagens Spel: Gloria Web og S.G. Charpentier var to av fem vinnere fra Nurmos-stallen i lunsjen forrige tirsdag. Begge får tillit som banker.

Les mer

V4 Bollnäs

Dagens Spel

V4-tips til Bollnäs av Dagens Spel: Vår V4-banker denne tirsdagen vant i V75 i sin nest siste start. Går ned en klasse eller to nå. 

Les mer

V5 Forus

Frode Gjesdal

V5-tips til Forus av Frode Gjesdal: Tom Erga kjører en stallhest som er kapasitetsmessig overlegen i V5-5, men Erga Jokeren er en galopplysten krabat. Tøffest imot blir fort stallkameraten Alm Tekla. 

Les mer

V65 Forus

Frode Gjesdal

V65-tips til Forus av Frode Gjesdal: Et herlig oppgjør innleder V5-spillet, der den ferske V75-vinneren Røster og 4-årstoppen G. Jerken skal hente tillegg på seiersvante Torben.

Les mer

V64 Skellefteå

Dagens Spel

V64-tips til Skellefteå av Dagens Spel: Blant tre gode bankerkandidater falt vi ned på 9 Fender (V64-2) som har dokumentert at han takler stayerdistansen.

Les mer

V4 Cabourg

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Cabourg av Jean-Baptiste Lechat: Jeg synes Diplomate i V4-1 vant på en overbevisende måte sist og jeg tror han kan fortsette rekken med gode prestasjoner.

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.