Tipsarkiv

Viser tips for perioden 19.01.2017 til 25.01.2017

V4 Boden

Dagens Spel

Tips til Boden av Dagens Spel: En hest som nærmest har lekt med konkurrentene og som fortsatt har mye å gå på er et soleklart holdepunkt i V4.

Les mer

V5 Bjerke

Kai Johansen

Tips til Bjerke av Kai Johansen: jeg stoler på samme banker i V5 som i V76. Fra innerspor er hesten garantert en flott reise, og motstanden er mildt sagt overkommelig.

Les mer

V76 Bjerke

Kai Johansen

Tips til Bjerke av Kai Johansen: Jeg har blinket ut to bra holdepunkter i en ellers vrien omgang på Bjerke. Her kan det bli høy utbetaling.

Les mer

Stoler på Doctor

#

Kai Johansen

V76 Bjerke: Jeg synes onsdagens omgang på Bjerke er åpen, og her kan det bli penger. Jeg har blinket ut to bankere. Begge møter helt riktig motstand og står fint inne i løpet.

Les mer

Eskilstuna - 24.01.2017 (1)

V4 Eskilstuna

Dagens Spel

Tips til Eskilstuna av Dagens Spel: En meget spurtsterk traver som er vant til å møte de aller beste går ned en klasse og bør få uttelling for det.

Les mer

Jägersro - 24.01.2017 (1)

V64 Jägersro

Dagens Spel

Tips til Jägersro av Dagens Spel: Nest sist satt han fast med krefter spart som treer i svensk V75. Nå er den lynraske hesten på tetjakt og bør ha en solid mulighet.

Les mer

Forus Travbane - 24.01.2017 (2)

V5 Forus

Åsbjørn Tengsareid

Tips til Forus av Åsbjørn Tengsareid: Jeg står på samme banker i V5 som i V65. En seiersmaskin av de sjeldne dukker opp i billig lag.

Les mer

V65 Forus

Åsbjørn Tengsareid

Tips til Forus av Åsbjørn Tengsareid: En hest som vant 9 av 17 starter ifjor og som har seiret i sin ene opptreden i år kan gå en prima sesong i møte. Jeg nøler ikke med å bankerlansere ham.

Les mer

Vincennes - 24.01.2017 (1)

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Vincennes av Jean-Baptise Lechat: Jeg tror Ceyra de Bellouet, sammen med sin stødige kusk Jean-Michel Bazire, er en mulig vinner i V4-1. De øvrige løpene har mange vinnerkandidater.

Les mer

V4 Mantorp

Dagens Spel

Tips til Mantorp av Dagens Spel: Tre seirer på ni forsøk er fasiten så langt for hesten vi tror spurter inn til ny seier mot meget overkommelig lag.

Les mer

V64 Halmstad

Dagens Spel

Tips til Halmstad av Dagens Spel: En hest som holder V75-klasse og som elsker å vinne er kveldens udiskutable holdepunkt. Vi blir svært overrasket om han skulle gå på et nederlag.

Les mer

V5 Momarken

Per Oleg Midtfjeld

Tips til Momarken av Per Oleg Midtfjeld: På Bjerke sist viste hesten litt av hva som bor i ham. Mandag møter 4-åringen etter Thai Tanic enkel motstand, og her bør det være duket for karrierens første seier.

Les mer

V65 Momarken

Per Oleg Midtfjeld

Tips til Momarken av Per Oleg Midtfjeld: En hest som vant to av tre starter ifjor og som viste at det bor mye i ham bør innlede den nye sesongen med seier. I V65-finalen tror jeg på en ehst fra bakspor.

Les mer

V5 Harstad

Jan-Martin Bjerring

Tips til harstad av Jan-Martin Bjerring: Jeg finner en sikker V5-vinner i V5A-5. Mats Gunnar ringberg er en dyktig kusk, og jeg tror han styrer den finske gjesten inn til seier.

Les mer

V65 Harstad

Jan-Martin Bjerring

Tips til Harstad av Jan-Martin Bjerring: En hest som har feilet to ganger på rad, men som er feltets overlegent beste og som har en ypperlig kusk i Hans Christian Holm, har en topp vinnersjanse. Det er jackpot i V65 - med 600 894 kroner ekstra i potten.

Les mer

V4 Umeå

Dagens Spel

Tips til Umeå av Dagens Spel: Ei 4-årig hoppe som imponerte stort i årsdebuten og som kan gå en topp sesong i møte blir det klare holdepunktet i en ellers småvrien V4-omgang.

Les mer

V64 Bollnäs

Dagens Spel

Tips til Bollnäs av Dagens Spel: Det er jackpot i V64 - med 1 843 440 kroner ekstra i sekserpotten. En hest med nytent toppform og fra nydelig springspor får bankertillit av oss.

Les mer

Fanden tar alle

#

Kai Johansen

Gulljackpot V75 Bjerke: I en pengestinn omgang på Bjerke har jeg blinket ut to kaldblodige bankere. Den første blir millionær om han vinner. Den andre har en meget billig oppgave.

Les mer

V5 Bjerke

Kai Johansen

Tips til Bjerke av Kai Johansen: Jeg tror på en Forus-gjest som banker i både V5 og V75. Fra bra spor mot hester han bør slå, så gir jeg 3 Kleppe Fanden full tillit i V5A-3.

Les mer

V75 Bjerke

Kai Johansen

Tips til Bjerke av Kai Johansen: I en omgang hvor Rikstoto byr på gulljackpot så har jeg blinket ut to kaldblodsbankere. Den første har stoff i seg til å klatre til eliten. Den andre er overlegen i grunnlaget.

Les mer

V5 Färjestad

Dagens Spel

Tips til Färjestad av Dagens Spel: En fantastisk traver som fortsetter å hevde seg i verdenseliten får full tillit som V5-banker. Han har perfekte forutsetninger denne gangen.

Les mer

V65 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: En av de beste montèhestene i Sverige får full tillit som banker. han har vist herlig vinterform med tre strake seirer.

Les mer

V64 Romme

Dagens Spel

Tips til Romme av Dagens Spel: En hest i rivende utvikling og som var meget positiv i V75 sist bør ha en solid vinnersjanse mot overkommelig motstand.

Les mer

V5 Jarlsberg

Eirik Høitomt

Tips til Jarlsberg av Eirik Høitomt: V5-bankeren er ikke til å stole på, men på kapasitet holder jeg ham for å være fullstendig overlegen. Ifjor ble det fem seirer på ni starter.

Les mer

V65 Jarlsberg

Eirik Høitomt

Tips til Jarlsberg av Eirik Høitomt: En hest som strotrives med rytter på ryggen har en såpass riktig oppgave at han får full tillit som V65-banker. Han er meget sterk og tåler å gjøre jobben selv.

Les mer

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Vincennes av Jean-Baptiste Lechat: En vinnerhest som har imponert får tipset i V4-finalen, og han er det nærmeste jeg kommer en bankerkandidat.

Les mer

V5 Jarlsberg

Eirik Høitomt

Tips til Jarlsberg av Eirik Høitomt: To seirer på tretten starter er resultatene så langt for en lovende 5-åring som står flott til i V5-innledningen.

Les mer

V4 Jarlsberg

Eirik Høitomt

Tips til Jarlsberg av Eirik Høitomt: En vallak som viste hva som bor i ham da han vant sist får full tillit som holdepunkt i V4. Det er kanskje duket for tet fra start til mål?

Les mer

V64 Bergsåker

Dagens Spel

Tips til Bergsåker av Dagens Spel: En hest i panserform og som er vant til tøff motstand har en perfekt oppgave å løse. Vi tror han lykkes.

Les mer

V5 Bergen

Svein Ove Wassberg

Tips til Bergen av Svein Ove Wassberg: I V5-spillet lanserer jeg en hest jeg selv kjører som banker. Han kan knapt få en riktigere oppgavene enn den han skal løse nå.

Les mer

V65 Bergen

Svein Ove Wassberg

Tips til Bergen av Svein Ove Wassberg: En rask hest som står flott til i innerspor har en ypperlig sjanse til å dirigere fra start til mål. Jeg garderer i hvert fall ikke.

Les mer

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Vincennes av Jean-Baptiste Lechat: - Jeg mener min vinner i V4-2 skal være klar,1 Calizza Boko er en banker. De tre øvrige løpene er åpne, her kan det fort komme en overraskelse eller to.

Les mer

Neste mulige spill:

V75
V76
V65
V64
V5A
V4
QPlus

Norsk Rikstoto informerer

Er du vår nye kredittkonsulent?

Les mer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.