Tipsarkiv

Viser tips for perioden 23.05.2017 til 29.05.2017

V5 Östersund

Dagens Spel

Tips til Östersund av Dagens Spel: En hest som levde opp til navnet sist har en topp sjanse til å gjøre det igjen. Etter langt pause viser han endelig hva han kan.

Les mer

V4 Östersund

Dagens Spel

Tips til Öastersund av Dagens Spel: En kapasitetshest som går en topp sesong i møte i regi Robert Bergh møter billig motstand og får full tillit tross bakspor.

Les mer

V64 Bro Park

Dagens Spel

Tips til Bro Park av Dagens Spel: En hest som viste klar fremgang med løp i kroppen tok seg av skandinavisk mesterskap på Øvrevoll sist og bør ha en topp mulighet påny.

Les mer

V5 Leangen

Frode Gjesdal

V5-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Det kan bli Blekkan-dominans på Leangen i kveld. Han kjører fire av mine V5-favoritter. 

Les mer

V65 Leangen

Frode Gjesdal

V65-tips til Leangen av Frode Gjesdal: Løpsutskrivingen gjør at svært mange av favorittene står i vanskelige spor i kveld. Min banker er en av dem. Call Me Superb er et herlig talent, og jeg tror hun runder alle. Det er 410 000 ekstrakroner i...

Les mer

Blekkan i førersetet

#

Frode Gjesdal

Hestene til Jomar Blekkan får ikke noe gratis når sporene trekkes etter poeng på Leangen. Likevel førstetipper jeg ham i hele seks av kveldens åtte løp. Det er 410 000 ekstra i sekserpotten i V65. 

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

Familien Gundersen kan ha holdepunktet Til dagens lunsjløp velger jeg å spille banker på 7 JETSUN i V5A-4 som blir trent og kjørt av hhv. far og sønn Gundersen. Sønnen var på Solvalla på lørdag og vant løp, så kuskeformen holder seg meget godt.Vær...

Les mer

Solvalla - 28.05.2017 (3)

V4 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: En hest som slo stayereliten i sin siste start har en ny styrkeprøve foran seg, og vi har stor tro på at han vil lykkes. Han toger på ute i sporene og er en tøffing av de sjeldne.

Les mer

V75 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: I en omgang hvor det ligger rundt 45 millioner kroner i premiepotten, så tror Dagens Spel at den sikreste bankeren er fransk og heter Bold Eagle.

Les mer

Tre bankere på rad

#

Kenneth Haugstad

V75 Solvalla: Det ligger rundt 45 millioner kroner i premiepotten når det er internasjonal V75-omgang. Jeg klinker til med tre bankere på rad - attpåtil i de tre første løpene, for garderingene kan være gode å ha mot slutten av rebusen.

Les mer

Sørlandets Travpark - 28.05.2017 (3)

V5 Sørlandet

Frode Gjesdal

V5-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: V5-5 kan fort bli et av de mest uspennende løpene som kjøres i 2017. Debutanten Eigelands Fredrik travet 32,2 i prøveløpet. Slike tider er ikke konkurrentene i nærheten av. 

Les mer

V65 Sørlandet

Frode Gjesdal

V65-tips til Sørlandet av Frode Gjesdal: Jeg velger å gardere hesten jeg tror blir dagens største V65-favoritt - El Viktor i V65-3. Hesten autodebuterer fra et noe sjanseartet innerspor, og møter noe bedre hester enn i seiersløpene. 

Les mer

Hold i ryktene?

#

Frode Gjesdal

Global Rumour debuterer i Hamre-regi, og hesten som tidligere har gått flere gode løp for Kristian Malmin, skal etter rapportene trene fint. Oppgaven han står overfor i V65-5 er overkommelig. 

Les mer

På gamle trakter

#

Frode Gjesdal

Kampen om Vestlandsløpet får den utflyttede bergenseren Morten A. Pedersen til å ta turen hjem. Med Skyfall har han en kandidat til finaleseieren, og til seieren i den andre kvalifiseringen (V65-3). 

Les mer

V5 Bergen

Frode Gjesdal

V5-tips til Bergen av Frode Gjesdal: To løp for urutinerte kaldblodshester avslutter V5-spillet. Jeg fant bankeren i V5-5, der Floras Viktoria møter hester hun normalt slår. 

Les mer

V65 Bergen

Frode Gjesdal

V65-tips til Bergen av Frode Gjesdal: En interessant spillemeny serveres i Bergen. V65-2 og V65-3 er kvalifiseringer til Vestlandsløpets finale som går som kveldens siste løp. 

Les mer

Kongen i klassen

#

Kenneth Haugstad

V75 Solvalla: I denne internasjonale V75-omgangen - hvor det ligger mer enn 80 millioner kroner i premiepotten - så er jeg ikke i tvil om hav som er omgangens sikreste banker. Det er en hest som imponerte stort i kvalifiseringen til Kungapokalen.

Les mer

V4 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: En hest som var syk i årsdebuten, men som har hevet seg med seier og annenplass i de to siste startene står til for å lede hele veien.

Les mer

V75 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: Vi klemmer til med bankeren direkte i en herlig omgang hvor det ligger rundt 85 millioner i V75-potten. Merk at fristen for å spille V75 er klokka 14.30.

Les mer

V5 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: Superlativene var mange etter seieren i debutløpet. Vi har ingen tro på at noen kan nekte ham en ny seier.

Les mer

V65 Solvalla

Dagens Spel

Tips til Solvalla av Dagens Spel: En toppstammet hest som har imponert i både prøveløp og to seiersløp får ubetinget tillit igjen. Vi var aldri inne på tanken å gardere.

Les mer

V64 Hagmyren

Dagens Spel

Tips til Hagmyren av Dagens Spel: En unntakshest som kan det aller meste på gode dager har en ypperlig vinnersjanse. Han kommer med fersk V75-seier i bagasjen.

Les mer

V5 Jarlsberg

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: Vi benytter naturlig nok, to av V65-bankerne som slike i V5. Det betyr 9 Sjø Gull (V5-1) og 10 Sandsjöns Igor (V5-2). Vil du spille dyrere enn hva vårt forslag begrenser oss til, benytter du flere markeringer i de...

Les mer

To «fete» - og én mer på sjanse

#

Joar Lysaker

Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: De beste kaldblodsfireåringene setter hverandre stevne i V65-innledningen. Siden løpet er skrevet ut med tillegg, skal 2 Garli Moe Garlin ha stor vinnersjanse. Enda større sjanse tilmåler vi 9 Sjø Gull (V65-3). For ...

Les mer

V65 Jarlsberg

Joar Lysaker

V65-Jarlsberg Tips til Jarlsberg, av Joar Lysaker: De beste kaldblodsfireåringene setter hverandre stevne i V65-innledningen. Siden løpet er skrevet ut med tillegg, skal 2 Garli Moe Garlin ha stor vinnersjanse. Enda større sjanse tilmåler vi 9 Sjø Gull...

Les mer

V5 Bergsåker

Dagens Spel

Tips til Bergsåker av Dagens Spel: En travtrener som pleier å ha hestene i herlig skikk når han sender dem til start sender ut en hest vi har knalltro på direkte.

Les mer

V4 Bergsåker

Dagens Spel

Tips til Bergsåker av Dagens Spel: En hest som har tent til på alle sylindrer får full tillit. Hesten er travsikker og ærlig og gjør for øyeblikket det meste riktig.

Les mer

V5 Jägersro

Dagens Spel

Tips til Jägersro av Dagens Spel: En hest som har vist store ting i trening den siste tiden får full tillit som V5-anker i en ellers vrien omgang.

Les mer

V64 Jägersro

Dagens Spel

Tips til Jägersro av Dagens Spel: Et løp i kroppen har gjort underverker. Nå føler vi oss temmelig sikre på at hun vinner. Bedre oppgave kunne hun ikke drømt om.

Les mer

Cato får sjansen bak Joe Comet

#

Joar Lysaker

V65-Klosterskogen Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: 10 Joe Comet (V65-2) viste stort potensial i fjor som treåring, men det er først nå seirene, to på rad, har kommet. Suksessrike Gøran Antonsen trener og har kjørt. Men nå overlater «guttungen»...

Les mer

V5 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: Vi føler behov for mange V5-markering. For å lande på anbefalt pris, benytter vi henholdsvis to, to, tre og fire hester, og så et løp som er gardert noe mer romslig. 13 Kos Odin (V5-5) er nærmeste vi kan komme e...

Les mer

V65 Klosterskogen

Joar Lysaker

Tips til Klosterskogen, av Joar Lysaker: 10 Joe Comet (V65-2) viste stort potensial i fjor som treåring, men det er først nå seirene, to på rad, har kommet. Suksessrike Gøran Antonsen trener og har kjørt. Men nå overlater «guttungen» tømmeføringen til...

Les mer

V5 Charlottenlund

Dagens Spel

Tips til Charlottenlund av Dagens Spel: En hest som var god etter tøff reise i årsdebuten har en drømmeoppgave, og vi tror han lykkes.

Les mer

Årets mest utfordrende V76-omgang?

#

Pål Solheim

V76 Bjerke: Denne onsdagen ser V76-løpene meget vanskelige ut på forhånd. Men jeg krummer nakken og satser på tre bankere denne onsdagen. Paradoksalt nok kommer alle tre bankerne ut fra spor 12.

Les mer

V5 Bjerke

Pål Solheim

  12 MILLMASAI blir halmstrået V5 løpene kan også by på sine utfordringer i kveld. De fleste av løpene er meget jevne hva gjelder seierssjansen til hestene og det kan fort bli fine feriepenger til de som klarer V5 i kveld. Mitt holdepunkt blir 12...

Les mer

V76 Bjerke

Pål Solheim

Årets mest utfordrende V76 omgang ? Denne onsdagen ser V76 løpene meget vanskelige ut på forhånd. Men jeg krummer nakken og satser på tre bankere denne onsdagen. Paradoksalt nok kommer alle tre bankerne ut fra spor 12, så her er man avhengig av at det...

Les mer

Nå snakker vi

#

Lars Anvar Kolle

V76 Bjerke: Jeg har svært god tro på to bankere i en småvrien omgang. Den første har dårlig spor, men den andre har perfekte forutsetninger.

Les mer

V4 Øvrevoll

Morten Friis

Tips til Øvrevoll av Morten Friis: En fin V4-runde som kan gi en pen utbetaling. Bankeren kommer i den første avdelingen, en hest som viste knallform i årsdebuten i Sverige.

Les mer

V5 Forus

Frode Gjesdal

V5-tips Forus av Frode Gjesdal: Lykkje May (V5-5) er en talentfull 3-åring. Jeg bruker henne som holdepunkt i V5, og garderer mine to V65-bankere i den spilleformen. 

Les mer

V65 Forus

Frode Gjesdal

V65-tips Forus av Frode Gjesdal: En spillemessig interessant meny serveres denne tirsdagskvelden. Jeg går for to sjanseartede bankere som jeg håper skal lede hele veien. 

Les mer

Fine jackpot-løp

#

Frode Gjesdal

Det ligger snaut 400 000 ekstra i sekserpotten på Forus i kveld. Sejr Gammelsbæk og Greyhound d'Estino jager tillegg på gode mellomklassehester i V65-5. I V65-6 gleder jeg meg til en duell mellom Lucky Vegas og Wayne Brogård. 

Les mer

V4 Vincennes

Jean-Baptiste Lechat

Tips til Vincennes av Jean-Baptiste Lechat: - Jeg tror det er tre-fire hester som gjør opp om seieren i hvert V4-løp. Derfor velger jeg et forslag uten banker, selv om Dreole Verderie i V4-3 kan bli vanskelig å beseire.

Les mer

V5 Rättvik

Dagens Spel

Tips til Rättvik av Dagens Spel: En hest i rivende utvikling bør ha en solid sjanse til å innfri som V5-anker.

Les mer

V4 Rättvik

Dagens Spel

Tips til Rättvik av Dagens Spel: En hest som ikke har vunnet på en stund, men som har stigende form bør ha en topp sjanse idag.

Les mer

V64 Jägersro galopp

Dagens Spel

Tips til Jägersro galopp av Dagens Spel: En 3-åring som avsluttet flott og vant enkelt har en minst like innbydende oppgave idag og bør vinne igjen.

Les mer

Neste mulige spill:

V76
V65
V64
V5A
V4

Norsk Rikstoto informerer


KUNNGJØRINGER

Les mer

Søk i nettstedet

Søk etter hest, kusk eller rytter

Her søker du i databasene med resultater, stamtavler osv.